Tusaş, KMTSO ve Üniversite Heyeti Toplantısı

Ekleme Tarihi 3.11.2023

6 Şubat depremin ardından TUSAŞ'ın yatırım kararı aldığı Kahramanmaraş'ta uzay ve havacılık ekosisteminin geliştirilmesine yönelik çalışmalar başladı. TUSAŞ Akademi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı ve Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası - KMTSO Genel Sekreteri Yunus AtmalıKahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi ve Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi akademisyenlerinden oluşan heyet, kümelenme, uzay ve havacılık sanayi alanındaki tecrübelerden yararlanmak üzere OSTİM'i ziyaret etti.
OSTİM Yönetim Kurulu Başkanı ORHAN AYDINOstim Savunma Ve Havacılık Kümelenmesi (OSSA) Yönetim Kurulu Başkanı Ibrahim Yarsan ile OSTİM OSB Bölge Müdürlüğü'nde bir araya gelen heyet, #kümelenme#uzay ve #havacılık sektörlerinde üretim ekosistemi geliştirilmesi ile ilgili iş birlikleri ve tecrübe paylaşımı konusunda görüş alışverişinde bulundu.
OSTİM Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Aydın ve OSSA Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yarsan, Kahramanmaraşlı sanayicilerle bilgi ve tecrübe paylaşımına hazır olduklarını kaydetti.

İlgili Görseller